OVER SANDRA MAÇORANO FLORINDO

Portucale is Sandra Florindo, vertaalster in hart en nieren. Ik zal mijzelf even kort voorstellen. Ik heb gestudeerd aan de Vertaalacademie in Maastricht en volgde daar de opleiding tolk/vertaler Frans en Portugees. Direct na mijn studie ging ik aan de slag als projectmanager bij een vertaalbureau, als assistent bij de afdeling Toerisme bij de Portugese Ambassade en gaf ik op verschillende niveaus trainingen Portugees.

In 2001 startte ik Portucale, waar ik mijn passie voor taal, vertalen én Portugal samenbracht. Tijdens mijn loopbaan als vertaalster volgde ik ook de opleiding Vertalen Engels aan de ITV Hogeschool in Utrecht.

Momenteel ben ik werkzaam als freelance vertaalster Portugees < > Nederlands/Engels en mede-eigenaar van KTV Kennisnet en KTV Toetsing (bijscholing en toetsing van tolken en vertalers). Via KTV kan ik verschillende cursussen verzorgen over CAT-tools, opmaken van beëdigde vertalingen, Word en social media voor tolken/vertalers.

Portucale Vertalingen - Vertaler Portugees Engels Nederlands

TAALKRING PORTUGEES

Ik ben lid van de Taalkring Portugees. De taalkring Portugees is een samenwerkingsverband van vertalers en tolken Portugees in Nederland. De taalkring is op 16 juni 2010 opgericht en heeft rond de 70 leden.

Sandra Florindo is lid van de Taalkring Portugees

KTV

Naast mijn werk als freelance vertaalster ben ik mede-eigenaar van KTV.
KTV verzorgt bijscholing en examinering van tolken en vertalers.

Sandra Florindo is mede-eigenaar van KTV

Offerte aanvragen?

We zijn u graag van dienst met het vertalen van uw teksten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We laten u dan zo spoedig mogelijk weten wanneer we uw vertaling kunnen leveren.

Beëdigde vertalingen en legalisaties

Gespecialiseerd in vertalingen van of naar het Portugees

Tijdige levering, betrouwbare kwaliteit

Flexibel, deskundig en altijd klantgericht