VERTALEN VAN EN NAAR HET PORTUGEES

Voor correcte vertalingen van uw documenten ben ik u graag van dienst. Ik zorg voor een getrouwe weergave van de originele tekst in de doeltaal. Daarbij houd ik rekening met de gewoonten en cultuur van de doelgroep en de zegswijzen in de taal in het betreffende land. Zo weet u zeker dat de boodschap helder overgebracht wordt in de vertaalde tekst.

Om te begrijpen wat u van de vertaling verwacht verdiep ik me in uw bedrijf, product en dienst. Indien nodig stel ik vragen om me zo goed mogelijk voor te bereiden en om eventuele onduidelijkheden in de brontekst te verhelderen. De uiteindelijke vertaling helpt u om uw doel te bereiken, of dat nu een brief is naar ene buitenlandse afnemer of een brochure om uw product in een ander land te presenteren. Benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees hier enkele lovende referenties.

Portucale Vertalingen - Vertaler Portugees Engels Nederlands

VAKGEBIEDEN

U kunt bij mij terecht voor vertalingen op juridisch en notarieel gebied. Deze documenten vereisen zeer nauwkeurige vertalingen. In een contract staan namelijk de exacte afspraken tussen partijen en daarom is juridisch vertalen een specialisme. Door mijn ervaring op dit gebied kan ik zorgen voor een zorgvuldig vertaald document en voor de talencombinatie Portugees – Nederlands of Nederlands – Portugees kan ik zelf zorgen voor een beëdigde vertaling.

Naast de juridische vertalingen kunt u vanzelfsprekend bij mij terecht voor vertalingen van algemene aard. Ook met dit soort documenten kan ik u helpen met een passende vertaling. Neem gerust contact op voor meer informatie.

TALENCOMBINATIES

De talencombinaties die ik aanbied zijn:

  • Portugees – Nederlands (beëdigd)
  • Nederlands – Portugees (beëdigd)
  • Portugees – Engels
  • Engels – Portugees

De talencombinaties Portugees – Engels en Engels – Portugees zijn normaal gesproken onbeëdigd, maar levering van beëdigde vertalingen in deze talencombinaties is mogelijk in samenwerking met een collega.

Offerte aanvragen?

We zijn u graag van dienst met het vertalen van uw teksten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We laten u dan zo spoedig mogelijk weten wanneer we uw vertaling kunnen leveren.

Beëdigde vertalingen en legalisaties

Gespecialiseerd in vertalingen van of naar het Portugees

Tijdige levering, betrouwbare kwaliteit

Flexibel, deskundig en altijd klantgericht